Tehnodrom

0

Poletna iPad torbica


iPad tablice so izjemno popularne tudi pri nas. V koliko ste ponosen imetnik iPad-a, ga lahko odslej prenašate v torbici, ki je posuta s sončnimi celicami (natančneje s štirimi 2-vatnimi solarnimi ploščicami).

Majhna, a učinkovita sončna elektrarna


Španski Torresol je uspel preseči enega največjih izzivov solarnih elektrarn. Njihova elektrarna deluje namreč tudi, ko sonce ne sije.

Solarni paneli zdaj tudi v barvah


Kristalni solarni paneli so eden od najnovejših okolju prijaznih izumov, ki so ga zasnovali v kanadskem podjetju Qsolar. Gre za izjemno zanimive, estetsko izdelane panele, ki jih je od konca meseca maja moč kupiti v več barvah- zeleni, modri, rjavi in rdeči, na voljo pa so tudi paneli, kjer so omenjene barve kombinirane z osnovno, črno bravo.

Športni nahrbtnik s sončnimi celicami


Reliant Solar je nahrbtnik, ki vas ne bo pustil na cedilu v kolikor potrebujete polne baterije.

Nasvet dneva

Narava je popolna. Učimo se iz nje in je ne spreminjajmo. ''Drevo ne odreče sence niti tistemu, ki ga pride posekat.''(Indijanski pregovor)

Vsi naročniki tiskanega izvoda prejmejo tudi dostop do spletnega izvoda revije Kameleon

Prijavi se

Tagi


Aktualno

Z glasbenim vlakom iz Maribora v Ljubljano

Na svetovni dan Zemlje je društvo Planet Zemlja prvič predstavilo projekt glasbenih vlakov in do danes sta odpeljala že dva zabavna glasbena vlaka.

Anketa

Bi se lahko en dan v tednu odpovedali mesu?

  Ne, nikakor. Brez mesa ne gre.
  Da, mesa ne jem vsak dan.
  Da, brez težav. Mesu se izogibam.

Dogodki

Nacionalna konferenca o sončnih kremah Sijaj, sijaj sončece

Namen konference (21.6. ob 17.00 v Ljubljani) je ljudi opozoriti na pomembnost pravilne izbire pri nakupu sončnih krem ter o nevarnostih, ki jih povzroča sonce. Ne bomo pozabili na prihajajoče poletje in nasvete, kako se primerno zaščititi in kaj jesti oziroma piti.

Iz stalnih vsebin

Nagrajenci nagradne igre

Zaključili smo zbiranje predlogov tematik. Objavljamo nagrajence!

Stalne vsebine

E-novice